Uncategorized

Rosa Bingo – Ny bingosida 2013 – Få 100kr Gratis!

Rosa Bingo är en helt ny bingosida som lanserades i Juli 2013. Det är troligen den färskaste bingosidan i Sverige och det är alltid kul att prova på en ny bingo. Rosa Bingo är en riktigt trevlig bingosajt i snygg design som såklart är i rosa färger. Hämta din välkomstbonus här >>>

rosa bingo

Rosa Bingo

Designen är enkel och snygg, stilren kan man säga. Det är skönt att det inte är så mycket *bling och blong* som det numera är nästan överallt på internet. Testa Rosa Bingo, det är Gratis!

Få 100 kronor utan krav på insättning

Ja det stämmer. Du får 100 kronor utan krav på någon insättning. Det är enkelt att registrera sej, se bilden nedan. När du registrerat dej så får du ett mejl där du ska bekräfta att det är din email och vips så har du 100 kronor att spela bingo för.

Gratis bingo är ju alltid trevligt och dessutom ett utmärkt sätt att prova bingosidan innan du gör din första insättning. Inte nog med att du får 100 kronor helt gratis, du får även en generös välkomstbonus. Du får 100% bingo bonus upp till 2000 kronor på din första insättning.

Exempel: När du registrerat dej får du 100 kronor direkt. Du gör direkt din första insättning på 300 kronor. Du får då ytterligare 300 kronor i bingo bonus. Du har alltså (100+300+300 = 700) 700 kronor att spela bingo för. Det är en riktigt schysst deal. Värt att notera, om du gör en insättning är alla vinster uttagbara direkt, både på insatta pengar och bonuspengar. Om du inte gjort någon insättning kan du inte göra något uttag.

Rosa Bingo

Oktober kampanjs hos Rosa Bingo

När du gör en insättning i Oktober 2013 så får du två lotter på köpet. På dessa lotter kan du vinna upp till 20,000 kronor per lott som är värda 10 kronor stycket. Dessutom så går allt överskott från lotterna oavkortat till Bröstcancerforskningen. Det är trevligt att Rosa Bingo stödjer bröstcancerforskningen, alla pengar behövs för att hjälpa. Kan man dessutom ha kul och även chans att vinna så är det riktigt trevligt. Nytta med nöje gillar vi 🙂 Stöd bröstcancerforskningen tillsammans med Rosa Bingo.

Bloggen

Rosa Bingo har även en blogg där du kan läsa vilka erbjudande och kampanjer dom har. Vanligtvis har dom minst en trevlig kampanj eller ett erbjudande varje månad, ibland oftare.

Bingochatt

På Rosa Bingo har dom chattspel varje dag med fin fina vinster. Du vinner BB’s, alltså bingo bonus, det är gratis bingopengar som du kan spela bingo för, riktigt trevligt. Stämningen i chatten är trevlig och chattspelen är väldigt ofta och det kan vara frågesport eller andra roliga spel. CM (Chatt-moderator) är inne i bingo rummet måndag till fredag mellan klockan 12,00-13,00 och mellan 18,00-22,00 och dom kör många chattspel under den tiden!

En ärlig bingosida

Rosa Bingo är en ärligare bingosajt som gör det lätt för dej som spelare att överblicka vart alla pengar tar vägen i varje bingospel. Du kan se hur många spelare som spelar, hur många brickor som köps, hur mycket pengar som går till jackpotter och hur mycket som går till bingospelarnas vinster. Så tydliga är det få bingosajter som är! Som du kan se så är det höga radvinster och det är alltid trevligt.

Rosa Bingo

Vår bingorecension om Rosa Bingo

Vi provade Rosa Bingo första gången idag och vi trivdes mycket bra där. Dels var det lagom hastighet på spelen och de nummer som drogs. Vi kokade en kopp kaffe och spelade, det var riktigt trevligt. Vi vann några gånger men till sist var pengarna slut, ingen vinst denna gången men det kommer säkert. Dock varade pengarna länge och vi vann lite då och då. Vi ska absolut spela där igen 🙂

Vi spelade länge och hade riktigt trevligt och dessutom vann vi två gånger i chattspelen. Det var enkelt att registrera sej och hitta på sajten, insättningen gick snabbt och smidigt. Vi trivdes bra och därför kan vi varmt rekommendera dej att börja spela bingo hos Rosa Bingo 😉 Lycka till i bingospelet, vem vet, du kanske vinner en jackpot 😉

Hämta din välkomstbonus här >>>