Bingo bonus

När man ska spela bingo på nätet så vill man gärna hitta den bästa bingobonusen. De bästa bingosidorna på nätet kan vara svåra att hitta då det finns ett mycket stort antal spelsajter online. Hur många är det nog ingen som riktigt vet men troligtvis är det tusentals världen över och bara i Sverige har vi mer än hundra. Det är en stor utmaning att hitta bästa online bingo med de bästa bingobonusarna.

Med vår hjälp så kan du förhoppningsvis hitta en bra bingosida du gillar med bra bingokampanjer, bingobonus och ett bra spelutbud. Vi tittar även på villkoren och kontrollerar så bingosidorna har svensk spellicens.

Här hittar du de bästa bingobonusarna just nu

Bingosajt
Bonus
Besök
100 cash spins utan omsättning på Golden ticket 2Regler & villkor
99 freespins på Night Sky utan omsättningskravRegler & villkor
100% upp till 1000 kr i bonusRegler & villkor
100 free spins i Book Of DeadRegler & villkor

Vad är en bingobonus?

bingo bonus är kulMånga bingosajter ger sina nya medlemmar en bingobonus att spela för. Bonusen är betydelsefull när du spelar bingo för första gången i ett nytt bingorum. Tack vare en online bingobonus så får du en betydligt bättre start och kan dubbla din första insättning. Du får med andra ord mer pengar att spela bingo för och du slipper riskera dina egna slantar i början. Om du har riktigt tur vinner du storvinsten utan att ha riskerat några egna pengar.

Bonusarna i de olika bingorummen ser förstås lite olika ut men det är inte ovanligt att man får en insättningsbonus på 100 procent upp till ett speciellt belopp, vanligtvis mellan 1300 och 2000 kronor. Detta innebär att din insättning fördubblas upp till det belopp som angetts som gräns. Många gånger får man även ett gratisbelopp mellan 50 och 200 kronor utöver detta eller ett antal freespins.

Faktum är att det på grund av den ökade konkurrensen mellan sajterna nog inte finns ett bingorum på nätet nuförtiden som inte erbjuder gratis bingobonus. Detta är förstås för att ge alla spelare en möjlighet att provspela på den aktuella bingosajten för riktiga pengar. Detta är ett helt riskfritt sätt för dig som spelare att prova på en bingosajt. Allt du behöver göra är att registrera ett nytt konto och du får din gratis bingobonus. En del bingorum erbjuder även en bingobonus på den 2:a och 3:e insättningen. Tänk bara på att du utnyttjar så stor del som möjligt av bonusen på din första insättning.

Välj inte bingorum bara efter bonus

Självklart är det betydelsefullt med en generöst tilltagen bingobonus men man ska nog inte enbart välja bingorum efter hur stor bonusen är eller vilka erbjudande de har. Det viktigaste är att du har trevligt medan du spelar och att du trivs på bingosajten i övrigt. Innan du blir medlem kanske det är bra att prova lite olika bingorum och omsätta ett par olika bingobonusar för att hitta den bingosajt som passar dig bäst. Det är naturligtvis viktigt att du känner dig bekväm på platsen med dess gränssnitt och navigering men även att du trivs tillsammans med de andra människor som hittat dit. Bingo är i allra högsta grad ett socialt spel och det är fullt möjligt att få samma känsla när man spelar bingo online.

Omsättningskrav för bingobonusar

Det finns för det mesta villkor förknippat med bingobonusen i form av ett omsättningskrav. Detta betyder att efter det att du har gjort din första insättning och utnyttjat en bingobonus så måste du omsätta bonusen innan du kan ta ut pengarna. Med andra ord måste du alltså omsätta bonusbeloppet på bingospel innan du kan göra ett uttag. Detta gäller så klart bara bonusen och din vanliga insättning kan du naturligtvis ta ut när du vill. Anledningen till att en bingobonus måste omsättas är för att stoppa det bonusmissbruk som annars skulle kunna uppstå. Omsättningskravet på en bingobonus varierar ganska kraftigt men runt 10 gånger är vanligt.

Reloadbonus

En annan form av bonus, som dock inte är lika vanligt förekommande som de andra nyss nämnda, är reload-bonus. Den fungerar annars precis som en vanlig bonus men kan vara förknippad med vissa restriktioner. En reload-bonus kan exempelvis vara mindre eller bara finnas tillgänglig under vissa datum eller specifika veckodagar.

bingo bonus

Att välja vilken svensk online bingo sida man ska spela på kan vara svårt, det finns så många att välja mellan. När vi hittar en ny sida med online bingo på nätet som vi aldrig spelat på då har vi lite olika kriterier som vi tycker ska finnas. Att spela bingo på nätet ska vara kul och bingobonus är en del av det som gör det lite extra kul. Se till exempel vilken bingo bonus de har, hur omsättningskravet är och det finns en no deposit bingo bonus.

De bingosidor vi rekommenderar har alla svensk spellicens och skattefria vinster till sina spelare, det du vinner är alltså skattat och klart.

Bingo bonus utan krav på insättning – No deposit bonus

No deposit bonus innebär att man får en casino eller bingo bonus utan krav på någon insättning. Då får man chansen att prova online bingon innan man gör en insättning, vilket är mycket bra.

Ett exempel är att man måste spela för tex. 50 kronor och när man spelat upp dessa 50 kronor så får man tex. 200 kronor i bingo bonus. Även det är en schyst deal. Andra online bingosidor erbjuder olika höga bingo bonusar, dock är 100% bingo bonus det vanligaste.

Hur är kundsupporten hos en online bingo, vilka öppettider och kontaktmöjligheter finns det? Även det är viktigt anser vi. Kundtjänst ska vara lätta att nå. Vi föredrar live-chatt eller att ringa, båda alternativen är snabba och smidiga.

Bingobonus – Gratisbingo

Du hittar alla bingobonusar, gratis bingo, gratis spelpengar, kundtjänst/support öppettider och mycket annat som har med just den spelsidan att göra. Nyttig information som vi kommer att fylla på efterhand.

Kampanjer & Tävlingar

Här på Bingo på nätet hittar du alla aktuella kampanjer, bingo bonusar, erbjudanden, tävlingar och annat trevligt. Det är under nyheter som vi lägger in kampanjer och erbjudanden efter hand så det är rykande färskt och aktuellt.

Det finns massor av sidor med online bingo där du kan spela bingo på nätet, hur många är det nog ingen som riktigt vet men det är tusentals världen över. Vi har valt att ha med de bästa svenska bingosidorna. Det finns inte så många bra svenska bingosidor men dom är bra hittar du hos oss. Dyker det upp fler bra så lägger vi till dom också.

Vi hjälper dig hitta rätt bingosida på nätet

Denna sidan är till för dig som letar efter en trevlig sida där du kan spela online bingo och vi försöker göra det lätt för dig att välja så du enkelt ser vilken som är bäst. De flesta har ungefär samma bingoutbud när det gäller spelvarianter men olika bonusar och gratis bingo. Här hittar du de bästa svenska bingosidorna som är roliga att spela på och som är seriösa med svensk licens och skattefria vinster.