Bingo bonus

När man ska spela Bingo på nätet så vill man gärna hitta den bästa bingobonus. De bästa bingosidorna på nätet kan vara svårt att hitta, då det finns ett mycket stort antal online bingo sidor. Hur många är det nog ingen som riktigt vet men troligtvis är det tusentals världen över. Det är en stor utmaning att hitta de bästa online bingo med dom bästa erbjudanden och bingo bonusarna. Men med vår hjälp så kan du hitta de bästa och de som har bra bingokampanjer, bingo bonus och ett bra välkomstpaket. Vi har även koll på vilka som har de bästa villkoren, vilket också är viktigt!

bingo bonus

Bingo bonus

Att välja vilken Svensk online bingo sida man ska spela på kan vara svårt, det finns så många att välja mellan. När vi hittar en ny sida med online bingo på nätet som vi aldrig spelat på då har vi lite olika kriterier som vi tycker ska finnas. Att spela bingo på nätet ska vara kul och bingobonus är en del av det som gör det lite extra kul. Det är bland annat vilken bingo bonus dom har, hur är omsättningskravet, är det en no deposit bingo bonus. De bingo sidor vi rekommenderar har alla svensk spellicens och skattefria vinster till sina spelare, det du vinner är alltså skattat och klart.

Bingo bonus utan krav på insättning – No deposit bonus

No deposit bonus innebär att man får en casino eller bingo bonus utan krav på någon insättning. Då får man chansen att prova online bingon innan man gör en insättning, vilket är mycket bra.

Ett exempel är att man måste spela för tex. 50 kronor och när man spelat upp dessa 50 kronor så får man tex. 200 kronor i bingo bonus. Även det är en schyst deal. Andra online bingosidor erbjuder olika höga bingo bonusar, dock är 100% bingo bonus det vanligaste.

Hur är kundsupporten hos en online bingo, vilka öppettider och kontaktmöjligheter finns det? Även det är viktigt anser vi. Kundtjänst ska vara lätta att nå. Vi föredrar live-chatt eller att ringa, båda alternativen är snabba och smidiga.

Bingobonus – Gratisbingo

Du hittar alla deras bingo bonus, gratis bingo, gratis spelpengar, kundtjänst/support öppettider och mycket annat som har med just den spelsidan att göra. Nyttig information som vi kommer att fylla på efterhand.

Kampanjer & Tävlingar

Här på Bingo på nätet hittar du alla aktuella kampanjer, bingo bonusar, erbjudanden, tävlingar och annat trevligt. Det är under nyheter som vi lägger in kampanjer och erbjudanden efter hand så det är rykande färskt och aktuellt.

Det finns massor av sidor med online bingo där du kan spela bingo på nätet, hur många är det nog ingen som riktigt vet men det är tusentals världen över. Vi har valt att ha med de bästa svenska bingosidorna. Det finns inte så många bra svenska bingosidor men dom är bra hittar du hos oss. Dyker det upp fler bra så lägger vi till dom också.

Vi hjälper dej att hitta rätt bingosida på nätet

Denna sidan är till för dej som letar efter en trevlig sida där du kan spela online bingo och vi försöker göra det lätt för dej att välja så du enkelt ser vilken som är bäst. De flesta har ungefär samma bingoutbud när det gäller spelvarianter men olika bonusar och gratis bingo. Här hittar du de bästa svenska bingosidorna som är roliga att spela på och som är seriösa med svensk licens och skattefria vinster.

Bingosajt
Bonus
Besök
500% bonus - Sätt in 400 kronor och spela med 2400 krRegler & villkor
Gratis free spins vid registrering + 100 kr extra utan omsättningRegler & villkor
500% bonus- Sätt in 100 kronor och spela med 600 kronorRegler & villkor
100% bonus upp till 500 kr med koden MAMAMIARegler & villkor
500% bonus - Sätt in 100 kr och spela med 600 krRegler & villkor
100% bonus upp till 1000 kr med koden BERTILRegler & villkor

Senast uppdaterad: 23 februari, 2019

Skrivet av: