Säkra online betalningar

Säkra online betalningar

Säkra online betalningar är viktigt när man ska göra insättningar och uttag på nätet. När du ska betala online tex. när du ska spela bingo är säkerheten viktig och då är det viktigt att din online betalning är säker.

Säkra online betalningar

Om du känner att du inte vill använda ditt Visa eller Mastercard så finns det flera möjligheter. Här kommer du att hitta några av de säkra online betalningar’s alternativ du kan använda samt en kort förklaring till hur det fungerar.


Neteller

 • Vad du kan göra med Neteller?

Med tusentals webbplatser som erbjuder NETELLER som betalningsmetod kan du överraskas av var du kan använda eWallet för att betala och få betalt.

 • Ta ut pengar från företagswebbplatser

Istället för att vänta på att en spelsajt behandlar ditt uttag med hjälp av traditionella betalningsmetoder kan du ta ut pengar direkt till din NETELLER eWallet och njuta av friheten att flytta pengar när du vill utan att behöva vänta.

 • Göra insättningar till företagswebbplatser

Många medlemmar kommer till NETELLER efter att deras betal- eller kreditkort har avvisats på en företagswebbplats. Genom att använda NETELLER eWallet kan du använda en alternativ betalningsmetod för att få pengarna dit de ska. Och insättningar till företagswebbplatser är alltid direkta och kostnadsfria.

 • Handla på företagswebbplatser

Allt fler företag erbjuder NETELLER som ett betalningsalternativ för snabba och säkra betalningar på sina webbplatser. Håll utkik efter NETELLER-loggan på betalningssidan.

 • Skaffa Net+ Prepaid MasterCards®

Med NETELLER eWallet får du också tillgång till Neteller prisbelönta Net+ förbetalda kort. Du kan använda ditt Net+ förbetalda kort för att göra direkta uttag i bankomater världen över eller för att betala för produkter i mängder av detaljhandelsbutiker världen över och online överallt där MasterCard® accepteras.

 • Skicka pengar med tjänsten för överföring av pengar

NETELLER’s tjänst för överföring av pengar är ett snabbt, enkelt och säkert sätt att skicka pengar direkt till personer. NETELLER’s tjänst för överföring av pengar, som är tillgänglig via eWallet, är ett lågkostnadsalternativ till traditionella metoder för att skicka pengar.

 • Så här använder du Neteller

När du väl har skaffat dig en eWallet är det upp till dig hur du vill använda den.

Det finns två huvudtyper av eWallet-transaktioner: pengar in och pengar ut. Eftersom din eWallet är tom tills du sätter in pengar på den berättar Neteller om dessa transaktioner först.

 • Pengar in

Du har två alternativ för att sätta in pengar på eWallet: Använda ett av Netellers många insättningsalternativ eller ta ut pengar från en företagswebbplats.

 • Göra en insättning

NETELLER erbjuder flera direkta och lokala alternativ för att sätta in pengar på ditt NETELLER-konto, inklusive kostnadsfria insättningar med betalkort, lokala bankinsättningar, kreditkort, internationella banköverföringar och många andra lokala alternativ beroende på var du bor.

 • Ta ut pengar

Om du har pengar på en företagswebbplats som du vill ta ut kan du spara tid och pengar genom att ta ut pengarna direkt till din eWallet. NETELLER debiterar dig aldrig några avgifter för denna typ av transaktioner.

 • Pengar ut

När du har satt in pengar på ditt NETELLER-konto finns det flera sätt att ta ut pengarna.

 • Sätta in pengar på en spel- eller företagswebbplats

Skicka pengar till en annan person online genom att använda vår tjänst för överföring av pengar

 • Använda en av Neteller’s praktiska uttagsmetoder*

Skaffa ett kostnadsfritt Net+ Prepaid MasterCard® för direkt tillgång till dina pengar i bankomater och överallt där MasterCard® accepteras**

neteller mastercard


Skrill

Oavsett om du gör betalningar, skickar eller tar emot pengar online, med Skrill ( tidigare Moneybookers) behöver du bara en e-postadress och ett lösenord. Sen kan du göra säkra online betalningar, enkelt och smidigt. Du behöver inte bära alla dina betalningsuppgifter runt och upprepade gånger skriva in dem. Med ett gratis konto får du:

 • Digital plånbok

Den Skrill Digital Wallet erbjuder säkerhet och bekvämlighet för online betalningar med endast en e-postadress och lösenord. Välkommen till nästa generation av online betalningar.

 • Säkerhet

Skrill säkerhetsåtgärder är utformade för att göra just en sak. Hålla dig säker. Tillsammans med de högsta krypteringsstandarder, uppdaterar Skrill ständigt sitt system för att hantera nya hot. Vilket betyder att du och dina pengar är skyddade.

 • Shop Online

Fler och fler handlare accepterar Skrill som betalning. Så du kan betala direkt och säkert utan att avslöja din bank eller kreditkort. Besök deras handel idag för att se var du kan shoppa och upptäcka några fantastiska exklusiva erbjudanden.

 • Ta emot utbetalningar

Var ska betalningen skickas? Med Skrill, får du omedelbar utbetalningar från över 200 länder i över 40 valutor . Oavsett om du bara vill få dina vinster eller tjäna ditt affiliate utbetalningar, med Skrill har du direkt tillgång över hela världen.

 • Skrill MasterCard ®

Det förbetalda kort som direkt länkar till din Skrill Digital Wallet har att erbjuda en total frihet. Godtas i många online och offline butiker och över 1,5 miljoner uttagsautomater över hela världen. För EU-medborgare bara.

 • Skrill World Post – Leverans från USA

Skrill nya tjänst löser gamla dilemmat att få paket från USA som levereras hem till dig lokalt. World Post erbjuder billiga, snabba och säker sjöfart med online spårning och försäkring, exklusivt för Skrills kunder.

 • Överför pengar Internationellt

Vill eller kan du inte använda din lokala bank? Vill du inte spendera en förmögenhet i överföring och andra avgifter? Detta är din kostnad låg för lösningen för att skicka och ta emot pengar internationellt, oavsett om det är familj, vänner eller helt enkelt till ditt eget bankkonto när du är utomlands i över 40 valutor.

 • In pengar

Fri och säker lagring levereras som standard med en Skrill konto. Ladda upp och ta ut pengar när du behöver dem, att använda vid alla dina favoritwebbplatser. Vi tänker på det som en online plånbok . Liksom allt på Skrill, erbjuder den dig total frihet på enklast möjliga sätt.

 • Avgifter

Många erbjuder låga kostnader och Skrill vill hålla våra kostnader på en konstant låg nivå.

 


För alla är säkerheten viktigt när det gäller att skicka pengar, ta emot pengar, göra insättningar, uttag och andra transaktioner. Därför är säkra online betalningar viktiga att använda på internet.