Gratis Bingo

Att spela gratis bingo tror vi att de flesta gillar. Numera har de flesta bingo på nätet gratis bingo. Men hur fungerar det med gratis bingo, kan man vinna riktiga pengar eller är det bara bingo bonus, alltså gratis spel pengar man får när man spelar gratis bingo?

Gratis bingo

Många online bingo sidor har gratis bingratis bingogo varje dag, ibland flera gånger per dag. Det är speciella tider som det pågår gratis bingo, det kan vara vartannat spel. Det kan också vara mellan vissa tider, det skiljer mellan dom olika online bingon hur dom har lagt upp det. Men oftast är det fasta tider varje dag och ibland extra gratis bingo tex. när det är helg eller något speciellt event eller liknande. Kika efter bingo-schema där brukar stå när det är gratis bingo.

Bingo chatt

I stort sett alla online bingo har en bingo chatt, där kan man chatta med andra spelare vilket är mycket trevligt. Dessutom brukar det vara en chattmoderator eller chattvärd som dom också kallas ibland. Dessa är i chatten under vissa tider och chattar med spelarna och även anordnar chattspel. Det finns många olika chattspel och på varje online bingosida kan du läsa utförligt hur dessa chattspel fungerar och reglerna.

Det du vinner i chattspel är oftast bingobonus, alltså pengar du kan spela bingo för. Ibland har Bingochatt även andra vinster än bonuspengar som prylar, choklad eller något annat. Det är trevligt att spela chatt spel och det är ofta en trevlig och familjär stämning i chatten då.

Vi minns när vi spelade hos Unibet bingo för många år sen, när bingo på nätet var helt nytt. Då hade Unibet sin egen bingosida och endast spelare hos Unibet kunde spela där. Då hade Unibet ett extra event och hade bjudit in Glenn Strömberg som gästvärd. Det var mycket trevligt i chatten och dom hade Glenn Strömberg prylar som man vann, vi vann ett helt matpaket med hans matvaror, det var mycket trevligt. Ibland har online bingo olika event som detta och det får du inte missa!

Ny spelare – spela gratis bingo

När du är ny spelare på en online bingo sida kan du få gratis spelpengar utan krav på insättning. Tex. så kan du få 100 kronor gratis att spela bingo för. Det är ett trevligt erbjudande och ger dej möjligheten att prova online bingo sidan helt kostnadsfritt. Känner du sen att du trivs kan du välj att göra en insättning och spela för riktiga pengar. Just det att du kan prova gratis innebär ofta att online bingo sidan är ganska säker på att du kommer att trivas hos dom och därför är dom generösa mot dej.

Du undrar säkert om man kan vinna riktiga pengar när man spelar för gratispengar. Det finns de online casino som låter dej vinna riktiga pengar men oftast krävs det en insättning innan man kan ta ut pengar. En bingosida som ofta har generösa kampanjer är Paf bingo och där kan man vinna riktiga pengar ibland och inte bara bonuspengar.

Ett tips från oss till dej. Om du får tex. 100 kr gratis att spela bingo på hos en online bingo sida när du registrerar dej, gör då även en insättning också innan du börjar spela för dina gratis bingopengar. Ibland är nämligen reglerna sådana att du kan ta ut det du vinner på dina gratis bingo pengar men om du inte gjort en insättning kan du i regel inte ta ut bonuspengarna. Har du däremot gjort en insättning kan du ofta ta ut vinster. Du måste läsa villkoren för varje gratis bingoerbjudande så du vet vad som gäller. Ta för vana att alltid läsa villkoren så slipper du onödiga överraskningar!


Senast uppdaterad: 11 januari, 2019

Skrivet av: