Gratis Bingo

Att spela gratis bingo tror vi att de flesta gillar. Numera har de flesta bingo på nätet gratis bingo. Men hur fungerar det med gratis bingo, kan man vinna riktiga pengar eller är det bara bingo bonus, alltså gratis spel pengar man får när man spelar gratis bingo?

Gratis bingo

Många online bingo sidor har gratis bingratis bingogo varje dag, ibland flera gånger per dag. Det är speciella tider som det pågår gratis bingo, det kan vara vartannat spel. Det kan också vara mellan vissa tider, det skiljer mellan dom olika online bingon hur dom har lagt upp det. Men oftast är det fasta tider varje dag och ibland extra gratis bingo tex. när det är helg eller något speciellt event eller liknande. Kika efter bingo-schema där brukar stå när det är gratis bingo.

Bingo chatt

I stort sett alla online bingo har en bingo chatt, där kan man chatta med andra spelare vilket är mycket trevligt. Dessutom brukar det vara en CM (Chattmoderator) i chatten under vissa tider som chattar med spelarna och som även anordnar chatt spel. Det finns många olika chattspel och på varje online bingo sida kan du läsa utförligt hur dessa chattspel fungerar och reglerna.

Det du vinner i chatt spel är oftast bingo bonus, alltså pengar du kan spela bingo för. Ibland har CM andra vinster än bonus pengar, det kan vara prylar, choklad eller något annat. Det är trevligt att spela chatt spel och det är ofta en trevlig och familjär stämning i chatten då.

Vi minns när vi spelade hos Unibet bingo för många år sen, när bingo på nätet var helt nytt. Då hade Unibet sin egen bingo sida endast spelare hos Unibet kunde spela där. Då hade Unibet ett extra event och hade bjudit in Glenn Strömberg som gäst CM. Det var mycket trevligt i chatten och dom hade Glenn Strömberg prylar som man vann, vi vann ett helt matpaket med hans matvaror, det var mycket trevligt. Ibland har online bingo event som detta och det får du inte missa!

Ny spelare – få gratis bingo

När du är ny spelare på en online bingo sida kan du få gratis spelpengar utan krav på insättning. Tex. så kan du få 100 kronor gratis att spela bingo för hos dom. Det är ett otroligt trevligt erbjudande och ger dej möjligheten att prova online bingo sidan helt kostnadsfritt. Känner du sen att du trivs kan du välj att göra en insättning och spela för riktiga pengar. Just det att du kan prova gratis innebär ofta att online bingo sidan är ganska säker på att du kommer att trivas hos dom och därför är dom generösa mot dej.

Du undrar säkert om man kan vinna riktiga pengar när man spelar för gratis pengar. Det finns de online casino som låter dej vinna riktiga pengar men oftast krävs det en insättning innan man kan ta ut pengar.

Ett tips från oss till dej; Om du får tex. 100 kr gratis att spela bingo på hos en online bingo sida när du registrerar dej, gör då även en insättning också innan du börjar spela för dina gratis bingo pengar. Ibland är nämligen reglerna sådana att du kan ta ut det du vinner på dina gratis bingo pengar men om du inte gjort en insättning kan du i regel inte ta ut. Har du däremot gjort en insättning kan du ofta ta ut ev. vinst. Du måste läsa villkoren för varje gratis bingo erbjudande så du vet vad som gäller. Ta för vana att alltid läsa villkoren så slipper du onödiga överraskningar!


Senast uppdaterad: 28 augusti, 2018

Skrivet av: