Bingo Chatt

Bingo chatt hittar du hos de flesta bingo på nätet numera. De senare åren har det blivit väldigt populärt med CS (chattspel) när man spelar bingo på nätet. Chattspel är lite olika spel och tävlingar som en CM (chattmoderator) gör och alla har chans att vinna och det du vinner är oftast bingo bonus, alltså spelpengar så du kan spela bingo gratis.

Bingo chatt

Bingo chattIbland har bingo på nätet speciella chattspel med andra vinster än bingo bonus. Dessa speciella chattspel får du information om i ditt nyhetsbrev. Ibland har dom en känd person som spelar chattspel med dej och lite andra överraskningar.

När är det chattspel?

Det är olika tider och olika bingorum som chattspelen pågår i. Det finns oftast ett bingo chatt schema där du kan se vilka tider CM är i chatten och har chattspel. Det är lite olika hur mycket chattspel dom olika online bingo har men oftast har alla chattspel på kvällarna men även på dagarna, det är väldigt olika, kika på online bingo där brukar det stå.

Chattregler

Det finns olika chattregler som du måste följa när du är i en bingo chatt. Det är bland annat gott uppförande, inga svordomar och liknande, det är inte tillåtet. Om du bryter mot chattreglerna så kan online bingo sidan stänga av dej från chatten, dock kan du spela som vanligt men utan att vara inloggad i chatten. Det är inte svårt att hålla sej till chattreglerna, det är bara att uppföra sej och respektera dom andra bingospelarna och CM, det blir då en trevlig atmosfär i bingochatten, det gynnar alla 🙂

Chattspel

Det finns en mängd olika chattspel. Det kan tex. vara chattspel som heter Spegel, då ska du välja två nummer som speglar varandra tex. 42 & 24, eller 12 & 21. När dina två nr ropas upp ska du skriva Spegel och dina nummer i chatten, tex. “Spegel 42, 24”. Den som får sina nummer dragna först och skriver först vinner, ibland är det flera vinnare i ett chattspel, det är väldigt olika från bingosida till bingosida.

Hur mycket bingo bonus vinner man?

Det är olika hur mycket bingo bonus man vinner i en bingochatt. En del online bingo har vinster på 5 kronor medan andra har 20 kronor eller kanske mer, det skiljer väldigt mycket. Oavsett hur stor chattvinsten är så är det gratis bingo pengar och det är aldrig fel.

Chattförkortningar

När du är i en bingo chatt finns det en del uttryck som är bra att känna till. Här finns förklaringar till förkortningar som är bra att använda i en bingo chatt. Det finns bra många fler än de vi tagit upp här nedan. Nedan ser du dom vanligaste och mest användbara.

Asg = Asgarv
B4n = Bye for now – Hej då för nu
BB = Bingobonus
BBL = Be back later – Kommer tillbaks sen
BP = Bingopeng
Brb = Be right back – Strax tillbaka
Btw = By the way
CM = Chatmoderator – Chattmästare -Chattmaster
Cu = See you – Ses sen
GG = Good Game – Grattis Grattis
Gl = Good luck – Lycka till
gr8 = Great – Super
HH = Hej hej
Lta = Lycka till alla
Kin = Kom igen!
KK = Kram Kram
Lol = Laughing out loud – Skrattar högt
Lt = Lycka till
Np = No problem – Inga problem
Pls/Plz = Please
Tsm = Tack så mycket
Tt = Tack tack
Thx = Thanks – Tack
Wb = Welcome back – Välkommen tillbaka
Wd = Well done – Bra gjort
Wtg = Way to go – Bra gjort!
Yw = You’re welcome – Varsågod
1tg, 2tg = 1 to go, 2 to go – Bollar kvar till bingo – 1 nr kvar till bingo – 2 nr kvar till bingo

Bra bingo sidor som har bra chatt spel är Bertil bingo och MamaMia bingo som vi varmt kan rekommendera till dej.