Bingo onlineBingo på nätetTävlingar

Spela bingo – vinn kryssning i Karibien

Spela bingo och vinn med Paf. Club Paf har alltid fantastiska tävlingar med otroligt fina priser. Vi har själva vunnit resor till USA ett par gånger. Kvaliteten på resorna är hög. Bra hotell med bästa läge och dessutom arrangerar dom utflykter och underhållning på resmålet.

Spela bingo och vinn

Spela bingo och vinn

Det finns alltid med representanter från Paf på alla deras resor. Paf’s representater är helt underbara och dom absolut bästa reseledarna. Dom finns alltid tillgängliga för dej plus att dom arrangerar utflykter och annat skoj.

spela bingo

Nu har du chans att vinna en 7 dagars kryssning i Karibien för två personer enbart genom att spela bingo. Kryssningen äger rum mellan den 8:e November och 17 November 2013 med kryssningsfartyget Crown Princess. Här kan du läsa mer om Crown Princess. Nedan kan du se en liten video om Crown Princess. Om videon inte syns uppdatera sidan.

Det enda du behöver göra för att vinna kryssningen är att spela bingo, enkelt va. Om du inte är kund hos Paf så registrera och ha chans att vinna kryssningen. Du måste anmäla dej på Paf och sen behöver du bara spela bingo i bingorummet Ahoj mellan 14-31 Augusti 2013.

Glöm inte att anmäla dej på Paf’s sida när du har registrerat dej.

25:e VM-turnering i bingo

Inte nog med att du får kryssa i Karibien och njuta av all lyx ombord. Det är även den 25:e VM-turneringen i bingo där du kan delta. Den lyckliga vinnaren tar hem hela 80,000 dollar, nästan en halv miljon. Det är inga dåliga prispengar. Spela bingo och vinn, ja svårare än så är det inte. Blir det du som vinner?

Det är underbart att bada i Karibiens kristallklara vatten på Aruba och Curacao. Har du också drömt om det men inte kommit dit? Bäst av allt, det enda du behöver göra för att vinna kryssningen är att spela bingo hos Paf, enklare kan det inte bli.

Club Paf

Det är all idé att lite då och då titta in på Club Paf. Dom har regelbundet fina tävlingar där du kan vinna allt från gratis bingo pengar och spelpengar till fantastiska resor och fina prylar av hög kvalitet.

Fly höstmörkret och njut i Karibien

Spela bingo och vinn kryssningen och fly höstmörkret och njut av sol och bad och lata dagar. Vinnarna kontaktas av Paf via email eller per telefon. Nedan ser du några bilder från Crown Princess.

crown princess pool

crown princess

crown princess spelhall