Om Bingo på nätet

Om oss – Vi har många års erfarenhet av bingo och har spelat sedan mitten av 80-talet så det är ganska länge. Det hela började med vanlig bingo som brukade bedrivas i bygdegårdar, idrottslokaler och liknande. Och Bilbingo på somrarna förstås!

På den tiden hade man inte ens en duttpenna utan använde sej av små gröna fyrkantiga plastbitar (minns du?) för att markera de uppropade numren. Det var kul på den tiden men i dagsläget hade vi nog inte tyckt det var speciellt kul utan mest omständligt och tänk så lätt att stöta till brickan så plast-plupparna flyger all världens väg och även vinsten om man skulle missa nåt. 

Att spela bingo i en bingohall

Några år senare testade vi så kallad snabb-bingo. Det var i bingohallar i städerna där man kunde komma och gå när man ville. Spelet pågick nonstop under bingohallens öppettider. Där hade man duttpenna och tejp för att klistra fast bingobrickorna på bordet.

Nummer ropades upp lite fortare än vi var vana vid men vi lärde oss ganska snabbt, till sist hade vi två brickor och hann med utan problem. Det var en trevlig tid, numera läggs dessa bingohallar ner en efter en och endast i storstäderna finns dom kvar. Vi var faktiskt på en bingohall för något år sen, men det var inte lika kul som förr.

Bingo på nätet

om oss bingo på nätet

Sen kom bingo på internet, online bingo, bingo på nätet, vi var naturligtvis med från början. Det var ju jättekul att spela bingo på nätet, det var jättespännande och alldeles nytt. Där behövdes ingen duttpenna och vi kunde spela när man ville på dygnet. 

I början var det inte dygnet runt öppet när man spelade bingo på nätet, det kom lite senare. Dock blev det bingospel dygnet runt ganska snabbt efter att bingo på nätet startat. Allt sköts numera helt automatiskt. Det är bra men samtidigt var det en charm att dutta själv och ibland gör vi det fortfarande när vi spelar bingo.

Bingo på nätet är jättekul, dock spelar vi inte så ofta längre för tiden räcker inte till tyvärr. Ibland kokar vi oss en kopp kaffe och spelar på nån av våra favorit online bingosidor, det är avkopplande och trevligt och man kan ju vinna lite också om man har tur. Det som är så bra med online bingo är att man kan spela precis när man vill på dygnet.

Vi hoppas att du trivs på vår sida och återkommer. Vi lägger ut aktuella erbjudanden och kampanjer så du alltid kan hitta bästa online bingosidan att spela på.

Online bingo som vi rekommenderar

Vi vill även påpeka att de online bingosidor du hittar här på Bingo på nätet är sidor med online bingo vi själv spelat på och därför kan rekommendera dessa. Det finns tusentals online bingo sidor på nätet och det är svårt att veta hur seriösa dom är om vi inte spelat på dessa och därför kan vi inte rekommendera dom. Dessutom rekommenderar vi bara bingosidor som har en svensk spellicens som infördes 1 januari 2019.

Ibland testar vi någon ny online bingosida och om det är en trevlig och seriös spelsida så kommer vi att lägga till sidan här.

Dock finns det många seriösa online bingosidor som vi inte har med på här på bingo på nätet eftersom vi bara vill ha med dom bästa bingosidorna. Vi har därför valt ut dom som vi tycker är dom absolut bästa med onlinebingo.

Hör gärna av dej och berätta om du har något trevligt bingominne antingen från nu eller förr så kommer va att lägga upp en sida om det inom kort. Kontakta oss här.

Lycka till med bingospelandet!