Om

om oss bingo på nätetOm oss – Vi har många års erfarenhet av bingo, ví tror det var i mitten på 80-talet vi började spela bingo men dock osäkert men det var då nån gång iallafall så det är ganska länge. Med början på vanlig bingo som brukade bedrivas i bygdegårdar och idrottslokaler och liknande.

Om oss Bingo på nätet

På den tiden hade man inte ens en duttpenna utan använde sej av små gröna fyrkantiga plastbitar (minns du?) för att markera de uppropade nummer. Det var kul på den tiden men i dagsläget hade vi nog inte tyckt det var speciellt kul utan mest omständligt och tänk så lätt o stöta till brickan och plast-plupparna flyger all världens väg, och även vinsten om man skulle missa nåt. 

Bingohall

Några år senare testade vi så kallad snabb-bingo. Det var bingohallar i städerna där man kunde komma och gå när man ville, spelet pågick nonstop under bingohallens öppettider. Där hade man dutt penna och tejp för att klistra fast bingobrickorna på bordet.

Nummer ropades upp lite fortare än vi var vana vid men vi lärde oss ganska snabbt, till sist hade vi två brickor och hann med utan problem. Det var en trevlig tid, numera läggs dessa bingohallar ner en efter en, endast i storstäderna finns dom kvar. Vi var faktiskt på en bingohall för något år sen, men det var inte lika kul som förr.

Bingo på nätet

Sen kom bingo på internet, online bingo, bingo på nätet, vi var naturligtvis med från början. Det var ju jättekul att spela bingo på nätet, det var jättespännande och alldeles nytt. Där behövdes ingen dutt penna och vi kunde spela när man ville på dygnet. 

Om vi minns rätt så var det inte dygnet runt öppet på bingo på nätet i början det kom lite senare, med reservation för att vi kan minnas fel. Dock blev det dygnet runt ganska snabbt efter bingo på nätet startat. Allt sköts automatiskt, det är bra men samtidigt var det en charm att dutta själv, ibland gör vi det när vi spelar bingo på nätet.

Bingo på nätet är jättekul. Dock spelar vi inte så ofta längre, tiden räcker inte till tyvärr. Ibland kokar vi oss en kopp kaffe och spelar på nån av våra favorit online bingo, det är avkopplande och trevligt och man kan ju vinna lite också om man har tur. Det som är så bra med online bingo är att man kan spela precis när man vill på dygnet.

Vi hoppas att du trivs på vår sida och återkommer. Vi kommer att lägga ut aktuella erbjudanden och kampanjer så du kan hitta bästa online bingo sidan att spela på.

Online bingo som vi rekommenderar

Vi vill även påpeka att de online bingo sidor du hittar här på Bingo på nätet är online bingo vi själv spelat på och därför kan rekommendera dessa. Det finns tusentals online bingo sidor på nätet och det är svårt att veta hur seriösa dom är om vi inte spelat på dessa och därför kan vi inte rekommendera dom.

Ibland testar vi någon ny online bingo och om det är en trevlig och seriös spelsida så kommer vi att lägga till sidan här.

Dock finns det många seriösa online bingo sidor som vi inte har med på här på bingo på nätet eftersom vi tycker det blir alldeles för många online bingo. Det blir rörigt och jättesvårt för dej att välja så vi har valt ut dom som vi tycker är dom absolut bästa online bingon.

Hör gärna av dej och berätta om du har något trevlig bingo minne antingen från nu eller förr, vi kommer att lägga upp en sida om detta inom kort. Kontakta oss här.

Lycka till i spelet och lycka till, ta en jackpott eller två 🙂


Senast uppdaterad: 28 augusti, 2018

Skrivet av: