Bingo bonusBingo onlineBingo på nätetGratis Bingo

Härliga bingoerbjudanden på Paf Bingo & Många nyheter

Paf Bingo har massor med fina bingoerbjudande som väntar på dej. Det har hänt en del på sista tiden hos Paf när det gäller bingon. Många nya grejor har tillkommit och alla gynnar dej och mej som gillar att spela bingo. Glöm inte bort att hos Paf spelar bara Paf’s spelare i bingorummen, vilket är unikt numera.

paf bingo

Paf Bingo har många nya erbjudande

De flesta bingosajter är numera länkade ihop med flera andra bingosajter. Visst blir det högre vinster men det är också fler att dela på vinsterna. Fast, jag som gillar att spela bingo hos Paf måste säga att jag tycker vinsterna är väldigt höga där. Hämta din välkomstbonus här >>>

Sju bingorum hos Paf Bingo

Du hittar sju stycken bingorum hos Paf Bingo där du kan spela tillsammans med andra bingospelare. Vill du hellre spela själv så har Paf Bingo även singelspel om du vill ha lite lugn och ro. Vill du satsa högt eller lågt när du spelar bingo? Det finns nåt för alla och brickpriserna varierar i de olika bingorummen.

Tillsammans-jackpot

Det är något vi på bingo på nätet gillar, tillsammans-jackpot som Paf Bingo nyligen startat. Det innebär att alla bingospelarna delar på jackpotten. Exempel: Om en spelare vinner jackpotten medan du är med och spelar så vinner även du. Hur mycket du vinner beror på hur många bingobrickor du spelar med i just det spelet där jackpotten går.

Ju fler bingobrickor desto större andel av jackpotten får du. Spela nu. Tillsammans-jackpotten spelas i bingorummet Variant2. Vi har spelat i Variant2 när jackpotten gick och det var riktigt trevligt, vi fick en rejäl slant. Paf bryr sej om sina spelare 🙂

Bingohösten hos Paf Bingohösten hos Paf är väl planerad och du ska absolut ta del av den om du gillar billiga bingobrickor, snabba vinster och en skön gemenskap. Bara det med tillsammans-jackpotten gör att vi kommer att spela bingo flitigt hos Paf Bingo i höst och vinter. Det är avkopplande att sätta sej med en kopp kaffe eller tee och spela bingo.

Paf Bingo har nytt lojalitetsprogram

Även detta är en riktigt trevlig nyhet, tjäna lojalitetspoäng för varje satsad euro när du spelar bingo. När du samlat in tillräckligt många lojalitetspoäng kan du lösa in dom till bingobonus. Det är en bonus som du kan använda för att köpa bingobrickor för. 500 lojalitetspoäng motsvarar €5, 1000 lojalitetspoäng motsvarar €10 och 1500 lojalitetspoäng ger €15 att spela för.

Tänk bara på att ha lite koll på dina lojalitetspoäng för det maximala antalet lojalitetspoäng du kan inneha är 2 000. Så glöm inte att omvandla poängen till bonuspengar, annars tjänar du inga fler bonuspoäng efter att gränsen på 2 000 poäng är uppnådd.

Paf Bingo är under ständig utveckling och förnyar sitt bingo-, bonus- och kampanjutbud kontinuerligt. Ingen vecka är den andra lik och därför blir det aldrig tråkigt att spela på Paf. Bingobonusen gör det möjligt att spela gratis och Tillsammans-jackpotten gör det enkelt att interagera med andra bingospelare. Stämningen är på topp bland både spelare och chattmoderatorer – speciellt nu när Paf bingo är fullspäckat med härliga bingoerbjudanden!

Hämta din välkomstbonus hos Paf >>>