Bingo bonusBingo på nätetKampanjerTävlingar

Vinn en resa till Malta med Bertil – Svara rätt på dagens fråga

Vill du vinna en resa till Malta för två personer inklusive flyg, hotell med mera? Då har du chansen nu, Bertil ställer en fråga varje kväll i bingochatten och varje dag dras en finalist som går vidare i tävlingen och har chans att vinna ett Maltaäventyr med Bertil.

Om du inte har varit på Malta så rekommenderar vi dej varmt att åka dit, det är en fantastiskt vacker och trivsam ö mitt ute i medelhavet. Nu har du chans att vinna en resa dit, ta chansen, det är kanske du som har turen att bli den lyckliga vinnaren?!

Hämta din välkomstbonus här >>>

resa till malta

Så här vinner du resa till Malta

Det är femte året i rad som Bertil drar igång denna chattvärds tävling. Varje kväll mellan klockan 18:00-22:00 mellan den 11-24 augusti så kommer chattvärden i bingochatten i Kalsbingo rummet att ställa en fråga. Chattvärden påannoserar ”chattvärdsfrågan” och du ska svara rätt på den frågan och du är med och tävlar om finalplatsen.

Ditt svar ska du maila in till Bertil på denna emailen: [email protected] innan klockan 24:00 samma kväll som frågan ställs. För att vara med och tävla om Malta resan måste du ha köpt bingobrickor för minst 40 kronor. Finalisten publiceras på Bertils sida och på Bertils facebooksida innan klockan 15:00 dagen efter frågan ställts i chatten. Men det är inte slut här!

Resa till Malta – Finalen

Den 25 augusti så kommer alla finalister stå klara och finalisterna kommer att få en uppgift att genomföra innan den 1 september. Din uppgift består i att skriva en motivering på max 200 ord och ska innehålla orden: sol, bingo, vinstpirr och Bertil. Ni som kommer till finalen kommer Bertil att kontakta med mer information om finalen.

Resan till Malta innehåller följande:

  • Flyg och hotell för 2 personer inklusive hotellfrukost. Resan är mellan 1-5 oktober 2014
  • Bertils goodiebags med Maltatips och lite annat smått och gott
  • Poollunch med Bertilgänget på The Palace
  • Festmiddag med Bertilgänget
  • Du får vara chattvärdens sidekick under några av chattpassen torsdag, fredag och lördag

Som du ser är det en riktigt fin vinst du har chans på, det gäller bara att svara rätt på frågan och ha turen att komma till finalen. Att få prova på att vara chattvärd är också något som låter otroligt spännande, kul att vara därnere på plats och se hur allt fungerar hos Bertilgänget!

Välkomstbonus hos Bertil

Alla nya spelare hälsas välkommen till Bertil med en generös bonus + många free spins. När du gör din första insättning så får du 100% bonus upp till 1200 kronor. Du får dessutom 100 free spins på Starburst när du gjort din första insättning. För att kvalificera dej till Bertils välkomstbonus måste din första insättning vara 200 kronor eller mer. Du kan använda din bonus både på bingo och casino, du väljer själv. Hämta din välkomstbonus här >>>