Bingo bonusBingo på nätetGratis BingoTävlingar

Spela bingo & vinn en fotosession

Gillar du att spela bingo på nätet eller har du alltid tänkt att prova men så har det inte blivit av? Gillar du att bli fotograferad av riktiga proffs och bli fotomodell eller har du alltid drömt om det? Hämta din välkomstbonus här >>>

guldbingo

Vinn en riktig fotosession!

Svarar du ja på båda frågorna så har Guldbingo en riktigt trevlig tävling och vinn en riktig fotosession och bli fotograferad i en fotostudio, värdet är hela 2490kr för fotosessionen.

Spela bingo i Juli

Om du spelar bingo hos GuldBingo under Juli månad 2013 så har du chans att vinna en fotosession och inte nog med det, du har även chans att vinna kontanter när du spelar bingo hos dom. Det är enkelt att vara med att tävla, det enda du behöver göra är att spela bingo för minst 200kr då är du kvalificerad och med i dragningen.

Tävlingsregler för fotosessionen: Gör en insättning och spela bingo för minst 200kr mellan 1- 31 juli 2013 för att vara med i dragningen. Dragningen sker den 1 augusti 2013 och vinnarna presenteras kort därefter i GuldBloggen. Se till att dina personuppgifter och mobilnummer på GuldBingo är korrekta så att GuldBingo kan kontakta dej!

Gratis Bingo pengar

GuldBingo har ett riktigt bra erbjudande till dej som är ny spelare hos dom. När du har registrerat dej så får du 100kr bingo bonus att spela för, helt utan krav på att du gör en insättning. Detta för att du i lugn och ro ska kunna testa Guldbingo och se om du trivs hos dom. En riktigt trevlig gest av dom tycker vi på bingo på nätet.

Hämta din välkomstbonus här >>>

Bingo bonus på din första insättning

När du gör din första insättning hos GuldBingo får du en bingo bonus på 100%. Det innebär att om du gör en insättning på 200kr får 200kr i bingo bonus. Du har alltså totalt 400kr att spela för plus dom 100kr du får när du registrerar dej hos GuldBingo, så totalt har du 500kr att spela för och du har bara gjort en insättning på 200kr, en just deal. Det är kul att spela bingo på nätet och får man gratis bingo pengar gör det inte saken sämre 🙂

Omsättningskrav bingo bonus

GuldBingo har riktigt bra villkor för bingo bonus, du behöver inte omsätta ett visst antal gånger och liknande som många andra spelsidor har som villkor för bingo bonus. Hos GuldBingo kan du när som helst göra ett uttag och det enda du förlorar är den bingo bonus du har på kontot. Det är skönt att slippa tänka på omsättningskrav och liknande, det är klart och tydligt på GuldBingo vilket vi uppskattar mycket.

Uttag

Du kan när du vill begära uttag till ditt bankkonto och det går väldigt snabbt och smidigt, ett stort plus! Om du vinner för din hundralapp som du fick när du registrerat dej och inte gjort någon insättning kommer du inte att ta ut dom vinsterna, dom förvandlas till bingo bonus som du naturligtvis kan spela för. MEN om du har gjort en insättning innan du börjar spela för din hundralapp så kan du ta ut vinsterna, dock försvinner din bingo bonus när du gör ett uttag men det gör inte så mycket, du har troligtvis ändå vunnit det du satt in eller mer.

Så vårt tips, registrera dej, ta emot din gratis hundralapp, gör en insättning och sen börjar du spela. Gör du så kommer du att kunna ta ut eventuella vinster. Väljer du att först spela för din hundralapp och sen gör en insättning så kommer du att kunna ta ut eventuella vinster, det är bara den första hundringen som fungerar som vi beskrivit ovan.

Bingo chatt

GuldBingo har trevliga chattspel där du kan vinna bingo bonus, alltså gratis pengar att spela bingo för. Det är en skön stämning i chatten och chattspelen duggar tätt, ta chansen att vinna ännu mer gratis bingo pengar och spela och ha kul. Koka en kopp kaffe/thé, logga in på GuldBingo och koppla av med att spela bingo på nätet och vem vet, du kanske vinner en slant 🙂

Kundsupport

Har du några frågor eller funderingar så får du snabbt hjälp av GuldBingo’s kundsupport som är mycket trevlig och hjälpsam.

Hämta din välkomstbonus här >>>