Bingo bonusBingo onlineBingo på nätetKampanjerTävlingar

Spela bingo hos Paf och vinn Sony Walkman eller €20

När du spelar bingo hos Paf i bingorummet Bingo With Friends mellan den 23-29 juni så har du chans att vinna ett fint pris, en Sony Walkman 4 GB eller trådlös MP3 spelare eller €20 i bonuspengar. Nya spelare kan också delta när du registrerat dej hos Paf.

Hämta din välkomstbonus här >>>

Bingo hos Paf

Spela bingo hos Paf och vinn

23-29 juni 2014 så kan du vinna en av sex Sony Walkman 4 GB vattentäta och trådlösa MP3-spelare när du spelar bingo hos Paf i bingorummet Bingo With Friends. Om du inte har turen att vinna Sony Walkman så har du chans att bli en av fem som vinner €20 i spelpengar.

Det enda du behöver göra är att anmäla att du är med och sedan spela för riktiga pengar (bonuspengar duger inte). Du behöver bara spela en bricka för att vara med i dragningen. Detta är en av många tävlingar och utlottningar som Paf har i Club Paf. Alla som är registrerade hos Paf är automatiskt med i Club Paf.

Vinnarna av Sony Walkman och spelpengar publiceras under fliken ”tävlingsvinnare”.

Välkomstbonus hos Paf

När du är ny spelare hos Paf så får du en schysst välkomstbonus. Direkt när du registrerat ett spelkonto så får du 20 free spins på Hall of Gods. Det är inget krav på insättning utan dessa free spins får du direkt. Hämta din välkomstbonus här >>>

När du gjort din första insättning får du ytterligare 30 free spins, denna gången på deras egenutvecklade spelautomat Legends of the Colosseum. Det fiffiga med dessa 30 free spins är att det är inget omsättningskrav på det du vinner på dina free spins. Det du vinner behåller du helt enkelt.

Dessa 30 free spins är ett unikt extra erbjudande som vi förhandlat oss fram till och därför får du dessa när du använder dej av våra länkar när du registrerar dej hos Paf. Detta är inget du kan läsa om på Pafs sida eftersom detta är exklusivt till våra besökare.

Paf har nyligen lanserat ett nytt bingorum som heter Naturbingo där brickorna kostar 50 cent. Du kan välja bakgrundsbild själv och lite annat smått och gott.