Bingo bonusBingo på nätetGratis BingoKampanjer

PREMIÄR Guld Bingo – Ny Bingo sida

guldbingo

Idag har vi utökat bingo på nätet med en ny bingosida som heter Guld Bingo. Vi trivs mycket bra på sidan och den har många fördelar och därför vill vi dela med oss.

Hämta din välkomstbonus här >>>

Premiär för Guld Bingo

När du är ny hos Guld Bingo så får du 100kr gratis att spela för, du får alltså testa att spela på Guld Bingo utan att det kostar dej något alls. Det är ett väldigt trevligt erbjudande som är svårt att motstå. Du slipper köpa ”grisen i säcken” vilket är bra. Kom ihåg att om du ska ta ut vinst så måste du ha gjort minst en insättning. Du testar, helt gratis, vill du fortsätta kan du enkelt göra en insättning och fortsätta spela.

Vi är förvånade eftersom jackpotten i bingo rummet 1001 och 1001-5 går ut väldigt ofta, speciellt i 1001, ibland varje spel ibland lite mindre ofta men i det stora hela skulle vi nog kunna säga att jackpotten går ut i var tredje var fjärde spel, det är fantastiskt trevligt och därför ganska lätt att vinna och det är absolut ett plus.

I bingo rummet som heter 1001-5 kan ingen spelare köpa mer än max 5 brickor och brickorna kostar 10kr. I bingo rummet som heter 1001 kan du köpa max 20 brickor.

Som du kan se på bilden ovan så kan du tydligt se hur mycket man kan vinna, hur många som spelar, hur många brickor som totalt är i spel osv. Det är ovanligt att bingo sidor är så detaljerade med den informationen vilket är till våran fördel, vi spelare. Ytterligare ett plus!!

Guldig layout

Guld Bingo har en design som sticker ut från mängden. Den är retro och kantig i guldiga färger vilket skiljer sig från de flesta andra bingosajter.

Brickpriser och bingo rum

Guld Bingo har varierat antal bingorum, kring 10 st brukar vara igång alltid. Priset för en bingobricka varierar från några öre upp till 20 kr.

Kundtjänst/Support

Kundtjänst är lätt att komma i kontakt med och du får snabbt svar på dina frågor, en trygghet som vi tycker är viktig.

Chatt spel hos Guld Bingo

Hos Guld Bingo kör dom chatt spel i stort sett hela dagarna och det är fina vinster man kan vinna där, det du vinner är bingo bonus som du kan spela bingo för, om du vinner så får du behålla vinsten, det finns inga krångliga omsättnings villkor, vilket också är ett stort plus tycker vi.

Hämta din välkomstbonus här >>>