Bertils billiga tisdag 12 maj – 1kr bingo med chans på 10.000kr

Det är Bertils billiga tisdag idag 12 maj. Det blir 1kr bingo där du har chans att vinna jackpotten på hela 10.000kr. Dessutom hittar du Bertils chattvärd redo i JätteLätt och där blir det extra vinster hela dagen.

Är du ny hos Bertil? Du kan också vara med och spela 1kr bingo men först måste du hämta hem din välkomstbonus, mer om den längre ner i texten. Vi kan redan nu avslöja att du får hela 100 freespins helt gratis vid registrering, ingen insättning krävs alltså!

Hämta din välkomstbonus här >>>

1kr bingo

1kr bingo hos Bertil

Idag tisdag 12 maj bjuds det på 1kr bingo mellan klockan 06:00-24:00. Brickorna kostar 1 krona och du har faktiskt chans att vinna jackpotten som är på hela 10.000 kronor. Max antal bingobrickor du kan köpa är 25 stycken och om du köper 9 bingobrickor betalar du bara för 8 stycken.

Chattspel hos Bertil

Det blir MAXIFRÅGOR i bingochatten och dom är värda hela 300 kronor per styck. Dessa MAXIFRÅGOR ställer Bertils chattvärd mellan klockan 18:00-22:00, så bänka dej framför datorn och var med i chattspelen. Utöver dessa MAXIFRÅGOR så blir det extra vinster till alla bingospelare i chatten. Svara rätt snabbast och det är du som vinner.

Gratisbingo hos Bertil

Det blir dessutom gratis bingo hos Bertil idag. Mellan 09:00-09:30 för dej som är morgonpigg, varför inte ta ditt morgonkaffe eller the och spela lite bingo. Även mellan klockan 22:00-23:00 blir det gratis bingo idag.

Så här funkar chatt spel hos Bertil bingo

Det finns en mängd olika chattspel och vilka som chattvärden spelar just idag vet vi inte, det får bli en överraskning. Vanligt är att chattvärden ställer en fråga och den som svarar snabbast vinner. Eller så ska du välja ut några egna nummer och när dom kommer ska du skriva något i chatten. Nedan ska vi kort berätta om några av chattspelen som spelas hos Bertil.

chattspel

4an är ett chattspel som Lottelis, en av Bertils spelare har föreslagit och som Bertil nu kör lite då och då. Det fungerar som så här, när chattvärden utropar chatt spelet 4an så ska du snabbt skriva 4:an följt av 2 “bertil-nummer” 1-15 och 2 “olof-nummer” 61-75. När dina nummer har ropats upp i bingodragningen så skriver du igen 4an följt av dina fyra nummer. Här får 6 vinnare 10 kronor i bingobonus men om du får alla dina nummer dragna inom 30 drag vinner du hela 100 kronor i bingobonus.

Bakofram är ett annat chattspel där du ska välja ett nummer och dess spegelbild, tex. 23 och 32, eller 13 och 31. När chattvärden annonserar ut chattspelet Bakofram så ska du skriva dina två spegel nummer, tex. 23 och 32. När dessa nummer dras i bingospelet så ska du skriva de siffror du valt. Här blir det upp till 7 vinnare som vinner 10 kronor i bingobonus. Notera att 11, 22, 33, 44 osv inte kan väljas i detta chattspelet.

Kär-lek i chatten är ett annat chattspel som kan kombineras med vilket annat chattspel som helst. Detta går ut på att den som vinner chattspelet får dela ut en bingobonus på 10 kronor till tre andra spelare.

Detta var några exempel på Bertils chattvinster, du hittar alla chattspel på Bertils sida och du kan även fråga chattvärden om du undrar något om chattspelen.

Bertils välkomstbonus

Nya spelare hos Bertil får direkt 100 freespins på spelautomaten Starburst, ingen insättning krävs för att få dessa spins alltså. När du gör din första insättning hos Bertil på 200 kronor så får du totalt 800 kronor att spela för. Denna bonusen kan du välja att spela på Bertils bingospel eller i Bertils casino, du väljer själv! Hämta din välkomstbonus här >>>