Utopia Bingo

Utopia Bingo erbjuder inte längre onlinebingo i Sverige

Här kan du spela bingo på nätet idag

Bingosajt
Bonus
Besök
100 cash spins utan omsättning på Golden ticket 2Regler & villkor
99 freespins på Night Sky utan omsättningskravRegler & villkor
100% upp till 1000 kr i bonusRegler & villkor
100 free spins i Book Of DeadRegler & villkor

Information om Utopia Bingo

UtopiaBingo ger alltid alla nya spelare 100 kr gratis utan krav på insättning och 100% bonus på första insättningen upp till 2000 kronor. UtopiaBingo har inga omsättningskrav men bonuspengar går inte heller att ta ut, en schysst deal tycker jag eftersom en del bingosidor har höga omsättningskrav på sina bingobonusar och därför är omsättningskraven ganska svåra att uppnå men detta slipper du tänka på hos Utopia Bingo och det är jättebra!

Utopia Bingo

Utopia Bingo ger bonus på alla sina insättningar

Dessutom får man alltid bonus på alla sina insättningar hos Utopia Bingo, minst 20% eller 50% för den som håller ögonen öppna och gör sina insättningar under någon av Utopia Bingos många guldtimmar.

Utopia Bingo är en ärligare bingosajt som gör det lätt för sina spelare att överblicka vart alla pengar tar vägen i varje bingospel, hur många spelare som spelar, hur många brickor som köps, hur mycket pengar som går till jackpotter och hur mycket som går till bingospelarnas vinster.

Utopia Bingo har en design som sticker ut från mängden. Den är retro och kantig i mörkare färger vilket skiljer sig från de flesta andra bingosajter som är mjuka i formerna och ofta går i ljusa färger.

Utopia har varierat antal bingorum, kring 10 st brukar vara igång alltid. Priset för en bingobricka varierar från några öre upp till 20 kr.

Lojalitetsprogram/VIP-Program

UtopiaBingo har VIP 1-6. För att bli VIP5 måste man ha gjort 10-15 insättningar och inte betalat ut mer än vad man satt in. För att man bli VIP6 så måste man ha minst gjort 20 insättningar samt ha utbetalat mindre än 80% i förhållande till sina insättningar.

VIP 6 är det bästa man kan vara hos UtopiaBingo. Dom belönar sina VIP 6 med höga insättningsbonusar och erbjudanden veckovis och månadsvis, det varierar lite.

Kundtjänst/support

Utopia kontaktar du via e-mail, kontaktformulär eller via telefon (lokal samtalstaxa) och dom har telefontid mellan klockan 16:00 och 20:00, men telefonsvarare dygnet runt och dom återkommer alltid om man lämnar meddelande så snabbt dom kan antingen via telefon eller mail, beroende på vad kunden föredrar. Mail får man svar på mellan klockan 10-00.

Chattspel

  • Utopia har CM (chattmasters) i bingon vardagar mellan 10 till klockan 00. CS (chattspel) får man spela så länge man har köpt bingobricka. CS spelas i vartannat bingospel och något som UtopiaBingo håller hårt på så det är CS ungefär var 5:e minut. UtopiaBingo strävar också efter att hålla bästa möjliga stämmning i chatten. Ibland har dom dubbla chattspelsvinster under en timme eller två vinnare, dom kör även quiz (frågesport) ibland och UtopiaBingo försöker förnya och variera så mycket dom kan.
  • UtopiaBingo´s Chatt har många Chattspel och generösa chatt vinster vilket är jättetrevligt och stämningen är fin i chatten, det är nästan halva nöjet att skriva i chatten och spela chattspel 🙂
  • UtopiaBingo har också extra pengar i jackpotten varje kväll och deras CM´s är trevliga och tillmötesgående. Dom värnar om sina kunder och deras åsikter betyder mycket för UtopiaBingo.
  • Utopia har regelbundet roliga tävlingar där du kan vinna olika prylar och presentkort.

Bjud in en vän till Utopia Bingo

När du bjuder in dina vänner och bekanta att spela på UtopiaBingo med dig blir det inte bara roligare. Du kan även tjäna en slant. Om någon du tipsat via Utopias formulär och din vän börjar spela får du hälften av deras första insättning! Dina pengar går in automatiskt på ditt konto när din vän spelat för sin första insättning.

Uttag

Uttag är snabbt, smidigt och enkelt att göra hos Utopia Bingo. Generellt så verifierar UtopiaBingo alla kunder minst en gång, för att bibehålla en hög säkerhetsnivå för våra spelare, vilket jag tycker är bra därför att säkerheten är mycket viktig och verifieringsprocessen är snabb och smidig.