ScratchGames Bingo

ScratchGames Bingo erbjuder inte längre onlinebingo i Sverige

Här kan du spela bingo på nätet idag

Bingosajt
Bonus
Besök
100 cash spins utan omsättning på Golden ticket 2Regler & villkor
99 freespins på Night Sky utan omsättningskravRegler & villkor
100% upp till 1000 kr i bonusRegler & villkor
100 free spins i Book Of DeadRegler & villkor

Information om ScratchGames Bingo

ScratchGames är en ny trevlig och lite annorlunda spelsida som har bla. bingo, skraplotter, bordsspel och spelautomater.

Du har två val när du ska registrera dej. Du får 70kr helt gratis, gratis spelpengar alltså, när du registrerar dej eller så kan du istället välja att få 100% bonus på din första insättning. ScratchGames har en hög utbetalningsnivå som enligt dom är 96%, vilket är väldigt högt och bra för oss spelare, det är inte många spelsidor som vill belysa sin utbetalningsnivå.

scratchgames bingo

15 % EXTRA bonus hos ScratchGames Bingo

Varje gång du använder en av många alternativa betalningsmetoder (metoder för insättning exklusive direkta kreditkortsköp) så lägger dom till en 15 % bonus direkt på ditt spelkonto! Det här nollställer inte bara de avgifter som vissa av dessa betalningsmetoder tar ut (oftast runt 5 % till 7 %), utan det ger dessutom en extra belöning varje gång du gör en insättning! Inte nog med att du får den extra bekvämligheten en alternativ betalningsmetod innebär utan du får dessutom extra pengar!

Kundtjänst/support

Du kan kontakta ScratchGames via telefon, dock utlandssamtal och därmed ganska dyrt men du kan maila och dom har live-chatt dygnet runt.

Bjud in en vän till ScratchGames Bingo

Du får 300 kr i belöning för varje vän du hänvisar till ScratchGames! Din belöning får du när din vän gjort en insättning på 250kr.