LyckoBingo

LyckoBingo erbjuder inte längre onlinebingo i Sverige

Här kan du spela bingo på nätet idag

Bingosajt
Bonus
Besök
100 cash spins utan omsättning på Golden ticket 2Regler & villkor
99 freespins på Night Sky utan omsättningskravRegler & villkor
100% upp till 1000 kr i bonusRegler & villkor
100 free spins i Book Of DeadRegler & villkor

Information om LyckoBingo

När du är ny hos Lyckobingo får du några riktigt bra erbjudanden. 50 kronor i välkomstbonus utan krav på insättning. Du får 200% bonus på din första insättning med upp till 2000 bonuskronor. Inte nog med det du får du 50% bonus på din andra insättningen upp till 600 bonuskronor.

Luckybingo

LyckoBingo Gratisbingo

Lyckobingo har gratisbingo varje dag och spelar fyra bingospel per timme och varje månad har dom 130,000kr i vinstpotten i det gratis bingorummet! Vinsterna är 1 rad = 10kr, 2 rader = 10kr och full bricka är vinsten 50kr. Mellan klockan 09,00 på morgonen och midnatt spelas 4 rundor med gratis bingo.

Chattspel

Chatspel spelas dagligen mellan klockan 8 och midnatt. Chatsspelen spelas huvudsakligen i Bingocaféet men även i andra rum då och då. Mellan klockan 18.00 och 21.00 på måndagar, onsdagar och lördagar finns CM (Chatt Master) i Bingoparty Direkt för att vara med i Bingodirekt.

Omsättningskrav för bonusar

Omsättningskraven är inte svår att uppnå, det fungerar så här: Alla bonuspengar som utfärdas av Bingo bingonätverk, måste omsättas minst 10 gånger på bingo eller 20 gånger på spel innan en spelare kan ta ut de vinstpengar som vunnits med hjälp av bonuspengar.

Lojalitetsprogram hos LyckoBingo

Lyckobingo har ett lojalitetsprogram som fungerar så här:

För bingo: Varje gång du köper bingobrickor för 10 kronor får du 10 lojalitetspoäng. För spelautomater: I många av deras spelautomater får du 2 lojalitetspoäng när du omsätter 10 kronor. Blackjack: Blackjack, Euro Blackjack och Multi hand Blackjack ger 1 poäng varje gång 10 kronor omsätts. För varje 1000 lojalitetspoäng som du har samlat ihop kan du lösa in dem mot 10 kronor i bonus. Följaktligen ger dig 1000 lojalitetspoäng 10 bonuskronor.

Lyckobingo har totalt åtta bingorum samt sidospel, casinospel och mycket annat.

Lyckobingo har ett antal bingosidor i sitt nätverk och det innebär att det är flera spelare och bättre radvinster.

Kundtjänst/support

Kundtjänst/support kan du kontakta via telefon, e-post, live-help (chatt), fax och brev. Dom svarar oftast väldigt snabbt men garanterar svar inom 24 timmar och kundservice har öppet dygnet runt, året runt. Kundtjänst/support har dom på svenska.

Uttag

Om du vinner och vill göra ett uttag och det är första gången så kan det ske att Lyckobingo vill ha dokument, dock sker detta inte alltid, det beror på belopp och vilken betalningsmetod du använt dej av. Dock är detta endast första gången du begär uttag, därefter är du verifierad och sedan behövs inget detta. Det är ganska enkelt men tar lite tid (några dagar) men det är för din egen säkerhet så då tycker jag det är helt okej, säkerhet är väldigt viktigt!

Använd rabattkoden bloggen för att få 60 kr helt gratis utan krav på insättning.