GuldBingo

GuldBingo erbjuder inte längre onlinebingo i Sverige

Här kan du spela bingo på nätet idag

Bingosajt
Bonus
Besök
100 cash spins utan omsättning på Golden ticket 2Regler & villkor
99 freespins på Night Sky utan omsättningskravRegler & villkor
100% upp till 1000 kr i bonusRegler & villkor
100 free spins i Book Of DeadRegler & villkor

Information om GuldBingo

GuldBingo ger alltid alla nya spelare 100 kr gratis utan krav på insättning, en sk. no deposit bonus. Dessutom får du 100% bonus på första insättningen upp till 2000 kronor. GuldBingo har inga omsättningskrav men bonuspengar går inte heller att ta ut, en schysst deal tycker vi.

Guldbingo

GuldBingo på nätet

Därför att en del bingosidor har höga omsättningskrav på sina bingobonusar och därför är omsättningskraven ganska svåra att uppnå vissa gånger. Men detta slipper du tänka på hos GuldBingo och det är jättebra!

Dessutom får man alltid bonus på alla sina insättningar hos Guld Bingo när man är VIP. Minst 20% eller 50% för den som håller ögonen öppna och gör sina insättningar under någon av Guld Bingos många guldtimmar. Dessa guldtimmar hittar du varje dag.

GuldBingo är en ärligare bingosajt som gör det lätt för sina spelare att överblicka vart alla pengar tar vägen i varje bingospel. Du kan tydligt se hur många spelare som spelar, hur många brickor som köps, hur mycket pengar som går till jackpotter och hur mycket som går till bingospelarnas vinster. Det är ovanligt att bingosidor redovisar detta så tydligt och vi på bingo på nätet ser detta som mycket positivt.

Spela bingo hos GuldBingo

GuldBingo har en design som sticker ut från mängden. Den är retro och kantig i guldiga färger vilket skiljer sig från de flesta andra bingosajter.

GuldBingo har varierat antal bingorum, kring 10 st brukar vara igång alltid. Priset för en bingobricka varierar från några öre upp till 20 kr. Så det finns något för alla hos GuldBingo. Vill du satsa högt, mellan eller lågt så finns det ett bingorum som passar dej.

Nytt Bingorum hos GuldBingo

Behöver du lite tid för dig själv? I Guld Bingo nya rum Silentio, så har dom låtit chatten vila, så du kan njuta av tystnaden under tiden du spelar bingo på nätet. Spela med andra men spela i absolut tystnad. Jackpotten startat på 1.800 kronor och går inom 55 drag, så det är rätt lätt och den växer med 10%. En bricka kostar endast 2.50 kronor. Njut av tystnaden och ha skoj!

Guldbingo

Lojalitetsprogram/VIP-Program

GuldBingo har VIP 1-6. För att bli VIP5 måste man ha gjort 10-15 insättningar och inte betalat ut mer än vad man satt in. För att man bli VIP6 så måste man ha minst gjort 20 insättningar samt ha utbetalat mindre än 80% i förhållande till sina insättningar.

VIP 6 är det bästa man kan vara hos GuldBingo. Dom belönar sina VIP 6 med höga insättnings och bingobonusar och erbjudanden veckovis och månadsvis, det varierar lite.

Kundtjänst/support

GuldBingo kontaktar du via e-mail, kontaktformulär eller via telefon (lokal samtalstaxa) och dom har telefontid mellan klockan 16:00 och 20:00, men telefonsvarare dygnet runt och dom återkommer alltid om man lämnar meddelande så snabbt dom kan antingen via telefon eller mail, beroende på vad kunden föredrar. Mail får man svar på mellan klockan 10.00-00.00.

Chattspel

  • Guld Bingo har CM (chattmasters) i bingon vardagar mellan 10,00 till klockan 00,00 CS (chattspel) får man spela så länge man har köpt bingobricka. CS spelas i vartannat bingospel och något som GuldBingo håller hårt på så det är CS ungefär var 5:e minut.
  • GuldBingo strävar också efter att hålla bästa möjliga stämning i chatten. Ibland har dom dubbla chattspels-vinster under en timme eller två vinnare, dom kör även quiz (frågesport) ibland och GuldBingo försöker förnya och variera så mycket dom kan.
  • GuldBingo´s chatt har många chattspel och generösa chatt vinster vilket är jättetrevligt och stämningen är fin i chatten, det är nästan halva nöjet att skriva i chatten och spela chattspel.
  • GuldBingo har också extra pengar i jackpotten varje kväll och deras CM´s är trevliga och tillmötesgående. Dom värnar om sina kunder och deras åsikter betyder mycket för GuldBingo. Hör gärna av dej till GuldBingo med feedback. Dom tar tacksamt emot all feedback, oavsett den är bra eller dålig.
  • Dom har regelbundet roliga tävlingar där du kan vinna olika prylar och presentkort. Du hittar det i bloggen på GuldBingo.

Uttag

Uttag är snabbt, smidigt och enkelt att göra hos GuldBingo. Generellt så verifierar GuldBingo alla spelare minst en gång, för att bibehålla en hög säkerhetsnivå för sej själva och sina bingospelare. Detta tycker vi är väldigt bra att säkerheten är hör och det är mycket viktig och verifieringsprocessen är snabb och smidig.

Vårt tips till dej

Tänk på att om du vinner på GuldBingo och inte har gjort någon insättning tidigare så kan du inte ta ut någon vinst. Men har du däremot gjort en insättning så kan du ta ut det du vinner, dock kan du inte ta ut bonus pengar, men å andra sidan har du vunnit så gör det inte så mycket att bonus pengarna försvinner.

Så vårt tips är. Sätt in åtminstone det lägsta beloppet dvs. 100 kronor och då får du 100 kronor i bingobonus plus dom 100 kronor som du får gratis när du är ny hos GuldBingo. Då har du totalt 300 kronor att spela för och kan ta ut pengar om du vinner!