BingoLiner

BingoLiner erbjuder inte längre onlinebingo i Sverige

Här kan du spela bingo på nätet idag

Bingosajt
Bonus
Besök
500% bonus - Sätt in 400 kronor och spela med 2400 krRegler & villkor
Gratis free spins vid registrering + 100 kr extra utan omsättningRegler & villkor
500% bonus- Sätt in 100 kronor och spela med 600 kronorRegler & villkor
100% bonus upp till 500 kr med koden MAMAMIARegler & villkor
500% bonus - Sätt in 100 kr och spela med 600 krRegler & villkor
100% bonus upp till 1000 kr med koden BERTILRegler & villkor

Information om BingoLiner

Du får en generös bonus när du är ny kund hos BingoLiner. Du får 20$ gratis utan krav på insättning att spela för när du registrerar dej hos BingoLiner. Det är bra med gratis spelpengar så kan man testa bingon och se om det är något man gillar, man slipper köpa “grisen i säcken”.

bingoliner

När du gör din första insättning får du 300% bonus plus att du hela tiden får jättebra insättningsbonusar. Även gratis bonuspengar kan du få, då sänder BingoLiner dej ett mail om hur mycket bonuspengar du får gratis och hur du hämtar denna bonusen. Det kan vara allt från 5$ till 100$. Jag får själv regelbundet sådan bonus, minst 1 gång i månaden, oftast är det 20$ eller mer jag får. Hur dom beräknar vem som ska få vad har jag ingen aning om men jag blir lika glad varje gång det kommer lite gratis spelpengar.

BingoLiner är inte så känd här i Sverige ännu men då jag har spelat en del där och jag är nöjd och därför vill jag rekommendera BingoLiner. Det är gratis att testa, du får de 20$ gratis för att testa, du har allt att vinna och inget att förlora.

Gratisbingo

I bingorummet Treasure Cove har Bingoliner två timmars gratis bingo spel för kontanter erbjuds varje dag i veckan! Tid: 01:00 till 02:00 och från 17:00 till 18:00 EST.

BingoLiner har totalt fem olika bingorum att välja på, varav ett rum är enbart för nybörjare samt ett rum för Megabingo som spelas varje dag och du kan i förväg betala dina brickor så du är med i spelet, vinsterna är lite olika men från 1000$ och uppåt och brickpriset är 1$.

bingoliner

Chattspel

BingoLiner har förvånasvärt bra chattspel med riktigt bra vinster. Jag tror dom har chattspel i stort sett hela dagarna och kvällarna, dock vet jag inte om dom har chattspel på nätterna men jag ber att få återkomma med detta.

Kundtjänst/support

Du kan nå kundtjänst/support dygnet runt, dock har dom i nuläget support enbart på engelska men jag tror att detta kommer att ändras så även svensk support finns då sidan börjar växa i Sverige. Det är alltid lätt att få kontakt med supporten antingen via email eller live-chatt. Att ringa för oss i Sverige är inte att föredra då det kostar mycket att ringa utomlands.

Uttag

När du ska göra ditt första uttag så ska du skicka in några olika dokument som verifierar att just du är du, en säkerhets-process som kan ta lite tid, uppemot en vecka men när du gått igenom denna procedur en gång så behövs inte detta göras mer så ditt andra och följande uttag går snabbt (några dagar).


Senast uppdaterad: 12 januari, 2019

Skrivet av: