Bingo bonusGratis BingoKampanjerTävlingar

Vinn Vinter paket värt 1000kr

Klockan har vridits tillbaka en timme och vi har hälsat vintern välkommen! Det är dax att börja använda dunjackor, halsdukar, raggsockor, mössor och vantar, plagg som kommer behövas nu när minusgraderna anländer.

Vinn vinter paket värt 1000kr

Vinn Vinter paket

Utopia Bingo

För att du ska hålla dig varm i vinter så ska du vara med och tävla om ett vinter paket hos Utopia Bingo! Vinter-paketet får du själv plocka ihop på Nelly där du fritt får välja från mode sajtens sortiment till ett värde av fantastiska 1000 kronor.

Hämta din välkomstbonus här >>>

Så här tävlar du

Det är busenkelt att vara med och tävla. För att delta i tävlingen behöver du bara göra en eller flera insättningar under november månad hos Utopia Bingo. Alla som gör en insättning tilldelas automatiskt en lott och tävlar om vinter-paketet. Gör du fler insättningar får du fler lotter vilket ökar din chans att bli Utopia Bingos vinter-paket-vinnare!

November har börjat och även tävlingen har börjat, så gör en insättning redan nu och njut av bingovärmen på Utopia Bingo.  Du får då 100 kronor helt gratis att spela för och får dessutom 100% insättningsbonus när du gör din första insättning upp till 2000 kronor!

Villkor:

Tävlingen pågår från och med 1:a november 2012 till den 30:e november 2012. Vinnaren kontaktas via mejl eller telefon och kommer även att presenteras på Utopia-bloggen.