Bingo bonusBingo på nätetGratis BingoTävlingar

Vinn en jul & musical resa till London ! !

Vill du vinna en resa till London? Är svaret ja så fortsätt att läsa 🙂 Då var det dags för VIP Musikal Weekend i London igen hos CaliberBingo! Blir det just du som följer med? Hämta din välkomstbonus här >>>

caliberbingo

Vinn resa till London

Anmäl dig till Musikal Helgen mellan den 1:e september – 21:e oktober 2012 och sätt in minst 1000kr totalt under tiden och se om det blir just du som lottas ut för att följa med dom på en underbar resa till London!

Det innebär att allt du spelar för mellan 1-21:e september räknas samman och har du under den perioden spelat för 1000kr totalt så är du med och tävlar om resan. Du måste registrera dej på Caliber Bingos hemsida så du inte glömmer bort det!

De spelare som har anmält sig i maj redan kommer automatiskt vara med i utlottningen av denna resa.

Resan kommer att ske den 23:e till den 25:e november 2012.

Dom bjuder på:

  • FlygHotel
  • Transport till och från hotellet
  • Middag på Planet Hollywood
  • Musikal

Så vill du jul shoppa på Oxford Street eller se Londons underbara sevärdheter i år?

Regler och Villkor:

Alla spelare som har satt in 1000kr och spelat igenom dem mellan den 1:a och 30:e september kommer att delta i utlottningen. De 4 vinnare som lottas ut måste kunna resa till London mellan den 23:e och 25:e November. Man kan inte byta ut priset mot kontanter. Vinnare godkänner att vi kan använda deras användarnamn och bilder från resan för vidare reklam på sidan.