Har du provat bingo på nätet?

På nätet kan man spela nätbingo och det är riktigt trevligt. Har du provat bingo på nätet? Bingohallarna har öppet dygnet runt så man kan spela precis när man vill och har tid. Det är ett trevligt tidsfördriv och de flesta bingohallar har chatt spel som man kan spela samtidigt som man spelar bingo.

Spela bingo på nätet

Då har dom en chattmaster eller CM som det också kallas som sköter chattspelen och man har chans att vinna bonuspengar att spela bingo för och ibland har dom vinster av grejor och sådant också. Det brukar oftast vara en eller två vinnare i chattspelen.

Gratis Bingo

Finns det verkligen gratis bingo? Ja de flesta bingo hallar lockar nya kunder med gratis bingo pengar och det väldigt bra för du kan då testa deras bingo spel innan du sätter in några pengar. När du gör din första insättning så får du alltid en insättningsbonus, hur mycket varierar men oftast är det 100% och det är alltid trevligt men tänk bara på att läsa igenom omsättningskraven, det är olika för varje bingo hall. Omsättningskrav är enkelt förklarat så mycket du måste omsätta innan du kan ta ut dina vinster. Omsättningskraven varierar väldigt mycket från bingo hall till bingo hall. Dock finns det bingo hallar som inte har några omsättningskrav, dom är såklart dom trevligaste. Leta upp en trevlig bingo hall, koka dej en kopp kaffe eller tee och spela bort en stund, det är avkopplande och roligt. Lycka till 🙂